Den globala uppvärmningen hettar till

Uppsatsen är kvalitetssäkrad av redaktionen på Studienet.se
  • Samhällsvetenskapsprogrammet (före 2011) Årskurs 1
  • Samhällskunskap A
  • C
  • 2
  • 967
  • PDF

Den globala uppvärmningen hettar till

Debatt till en tidning. Denna uppsats innehåller en text om en debatt där bara en person skriver om sina åsikter om klimatförändringar.

Utdrag

Klimatförändringar, de framtida effekterna, mänskligheten, forskare och en växande global hettar till. Den globala uppvärmningen samt växthuseffekten är ett aktuellt ämne som blir allt vanligare i debatter både i media och inom politiken, då i syfte att belysa detta miljöproblem och försök minska människors utsläpp av främst koldioxid. Den påverkar allt liv på jorden, både positivt och negativt. Därför är vissa mer villiga att kämpa för en minskad miljöpåverkan än andra. Jag anser att detta ämne är viktigt nog att skriva om eftersom största hotet för jorden idag är klimatförändringarna som sker i stort sett globalt.

Varför gör vi inte som vi bör göra? Vi vill ta miljöhänsyn men vi gör det inte lika ofta som vi säger att vi gör det. Hur förändras klimatet, djurlivet och växligheten på grund av den globala uppvärmningen? Varför utsätter vi andras liv till eld och lek? Både i media, politiken och i vardagen diskuterar vi om hur vi ska kunna ändra på den globala påverkningen men oftast sitter vi kvar på samma nivå, vi gör inga framsteg som kan leda oss ett steg upp till målet... Köp tillgång för att läsa mer

Den globala uppvärmningen hettar till

[0]
Inga användarrecensioner än.