Affärsplan: Fransk restaurang på landet

- Komvux
- Företagsekonomi 2
- C
- 10
- 1391
Affärsplan: Fransk restaurang på landet
Det här är en utförlig affärsplan för en fransk restaurang på landet i Skåne. Här finns både budget, SWOT-analys, marknadsplan och mycket mer som du kan använda som inspiration till din egen affärsplan.
Innehåll
Affärsplan 1
Affärsidén 1
Bakgrund 2
Delägare 2
Produkt/Tjänst 3
Marknaden 3
SWOT – Analys 3
Kunder 4
Konkurrenter 4
Marknadsföring/sälj 4
Kapitalbehovsbudget 5
Kapitalbehov 5
Finansiering 5
Resultatbudget 6
Nätverk 7
Mål 7
Möjligheter att utveckla affärsidén 8
Möjlighet att lösa lånet 9
Möjliga fördelar för samhället 9
Utdrag
Affärsplan
Vårt syfte är att starta ett hotell och restaurang som kommer att glädja kunderna med franska specialiteter och romantisk boende i Skåne.
Rendez – vous Chez nous är ett företag var huvudsakliga verksamhet är den sektorer tjänster. Det är avsett att öppnas i Skåne och har kontakter med Malmö/Köpenhamn och Lund och kommer att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet från de av konkurrerande restauranger.
Affärsidén
Chez nous är hotellet och restaurang mitt i naturen och vår gäst
är medveten, nyfiken och vill ha det "lilla extra". Vi vill skapa en familjär och idyllisk samlingspunkt i en unik miljö för privatgäst. Vi vill ge vår gäst personlig service i form av matupplevelse, möten och övernattning.
Då vi är ett mindre företag och styrs av både låg- och högkonjunktur och en "levande" miljö där ena dagen inte är den andra lik,servåra verksamhetsrutiner helt olika ut. Det skapar ett samarbete över avdelningsgränser, vilket svetsar oss samman till en härlig arbetsgång... Köp tillgång för att läsa mer Redan medlem? Logga in