Aktivitetsanalys av badminton i Idrott och hälsa 2

Uppsatsen är kvalitetssäkrad av redaktionen på Studienet.se
  • Teknikprogrammet (TE) Årskurs 3
  • Idrott och hälsa 2
  • B
  • 2
  • 1109
  • PDF

Aktivitetsanalys av badminton i Idrott och hälsa 2

Aktivitetsanalys med utvärdering av enskilda pass i badminton. Hur eleven upplever kroppslig påverkan och belastning i olika moment och utveckling av teknik.

Lärarens kommentar

Mycket välutvecklad utvärdering som förklarar vad vi har fått upp från våra pass.

Utdrag

Det första passet gick otroligt bra. Jag kände genom hela passet hur min kropp orkade med den träning som utövades och även de lite jobbare fysmomenten. Detta passet bestod av mycket teknikträning vilket är oerhört viktigt för de som tränar badminton att öva på. På slutet av passet hade vi fys och tränade styrka vilket var jobbgigt men mycket givande. Teknikövningen som vi la till på detta passet gick bra och även stretchningen efteråt.

Det andra passet gick också väldigt bra. Detta pass bestod mycket av kondition vilket också är en viktig del inom badmintonen. Vi spelade dubbelmatcher och hade även lite teknik träning här också. På slutet av passet gjorde vi jobbig fys för att förbättra våran kondition. Fysen gick bra fastän vi körde kondition under själva passet också, men det var oerhört jobbigt.

Det tredje passet försökte jag äta så bra mat som möjligt innan. Efterssom vi slutade skolan tidigt denna dagen så åt jag lunch hemma istället och försökte då få i mig mycket långsamma kolhydrater, lite omättat fett och en ... Köp tillgång för att läsa mer

Aktivitetsanalys av badminton i Idrott och hälsa 2

[0]
Inga användarrecensioner än.