Ergonomi på livsmedelsföretag | Fallstudie | Fördjupningsuppgift

- Teknikprogrammet (TE) Årskurs 3
- Idrott och hälsa 1 - Specialisering
- B
- 2
- 1184
Ergonomi på livsmedelsföretag | Fallstudie | Fördjupningsuppgift
En fördjupningsuppgift i form av en fallstudie som handlar om ergonomi på ett livsmedelsföretag. Företaget och dess lokaler och arbetsredskap beskrivs, detta analyseras sedan utifrån ett ergonomiskt perspektiv.
Observera att källor saknas.
Lärarens kommentar
Ergonomi
- Case
- Ergonomisk analys
Utdrag
Jo som vi påpekade innan så är en trevlig och arbetsbar arbetsplats det bästa verktyget en anställd kan ha när han väl ska arbeta. Hur motiverad är man egentligen att få sitt arbete gjort eller överhuvudtaget gå till jobbet och arbeta när platsen du arbetar på är 100 år gammal, där dina stolar är gjort av trä vilket kan vara väldigt obehagligt att sitta på i flera timmar. Där kontoren är små och det är trångt. Man kan ju lika gärna sitta hemma och arbeta.
Man måste längta till sitt jobb, man ska bli... Köp tillgång för att läsa mer Redan medlem? Logga in