Ergonomi | Fördjupningsuppgift

Uppsatsen är kvalitetssäkrad av redaktionen på Studienet.se

Fördjupningsarbete: Ergonomi | Fördjupningsuppgift

En kortare fördjupningsuppgift med fokus på ergonomi, där eleven analyserar sin mammas arbetsplats utifrån olika ergonomiska hjälpmedel som finns till hands för de anställda. Eleven reflekterar över betydelsen av dessa och vilka positiva effekter de kan ha på individen - både fysiskt och psykiskt.

Utdrag

Jag har intervjuat min mamma Rafaella 46 år. Hon jobbar med informations design som egenföretagare. Hennes jobb är oftast stillasittande, inomhus på hennes kontor framför datorn. Om hon inte är ute på kundmöten. Mamma har sitt kontor centralt i stan på förstavåningen.

Bredvid henne sitter även andra små företagare, det gör att det blir en trevligare och roligare stämning på jobbet. Tack vare att de andra småföretagarna finns bredvid henne trivs hon väldigt bra på sin arbetsplats. För att det ska vara en bra stämning bland företagarna anordnar de olika trivselaktiviteter de har julbord ihop och på somrarna brukar de göra utflykter och spela frisbeegolf tillexempel... Köp tillgång för att läsa mer

Ergonomi | Fördjupningsuppgift

[3]
Användarnas bedömningar
 • 2015-01-07
  Skriven av Gymnasieelev på Årskurs 1
  outvecklad rapport men en intressant början...
 • 2014-10-28
  Skriven av Gymnasieelev på Årskurs 3
  jag tycker att den var väldigt bra uppsats :)
 • 2016-04-18
  Skriven av Gymnasieelev på Årskurs 3
  braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa