Projektplan för gymnasiearbete om boxning och motivation

Uppsatsen är kvalitetssäkrad av redaktionen på Studienet.se
  • Ekonomiprogrammet (EK) Årskurs 3
  • Gymnasiearbete
  • Godkänt
  • 2
  • 599
  • PDF

Projektplan för gymnasiearbete om boxning och motivation

Det här är en projektplan för ett gymnasiearbete som ska handla om boxning och motivation. Eleven vill undersöka hur boxningstränare motiverar sina elever och hur den här motivationen inte bara märks i sporten utan också i andra delar av livet. Här finns en tidplan och utkast till bakgrund och syfte.

Innehåll

1. Bakgrund
2. Syfte
3. Avgränsningar
4. Precisering av frågeställningarna
5. Metod och genomförande
6. Tidsplan

Utdrag

1. Bakgrund
Jag har valt att skriva just om boxning eftersom det har mycket att göra med motivering och ledarskap.
Jag har själv sett hur boxningen motiverar personer. Har sett både ungdomar och vuxna ändra på sina liv genom boxning. Från dåliga vanor såsom att inte sköta skolan, strunta i omgivningen helt och hållet och endast fokusera på det mindre viktiga, till att få disciplin och verkligen ta tag i sina liv.
Jag valde att skriva om detta eftersom jag själv har blivit påverkad av boxningen, på många olika sätt och jag känner att min uppgift bland annat är att ta reda på hur och varför boxningen påverkar en person så mycket.

2. Syfte
Som jag redan nämt ovan vill jag ta reda på hur och varför boxningen påverkar en person så mycket. Jag vill kunna få mer kunskap just inom detta ämnet. Jag ser hur tränarna på klubben motiverar boxarna, hur viljan reste sig till topp, när den var på noll innan... Köp tillgång för att läsa mer

Projektplan för gymnasiearbete om boxning och motivation

[0]
Inga användarrecensioner än.

Material relaterade till Projektplan för gymnasiearbete om boxning och motivation.